Compacter Wonen

Gaat u kleiner wonen, moet u noodgedwongen naar een appartement of zorginstelling of verblijft u tijdelijk maar langdurig ergens anders vanwege een revalidatie? Juist dan is de inrichting van uw (tijdelijke) woning bepalend voor een prettige sfeer. De Verhuisstyliste gaat met u aan de slag om een thuisgevoel te creëren, waarbij uiteraard gekeken wordt naar een praktische, toekomstgerichte indeling van de woning, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig kunt blijven wonen en functioneren.

De Verhuisstyliste biedt verschillende mogelijkheden. Zo kijkt zij -indien gewenst- of eigen meubels hergebruikt kunnen worden en hoe deze op een mooie manier in uw nieuwe woning tot hun recht komen. Maar ook een aangepast behang met een eigen print, stoffen voor uw (paneel)gordijnen of meubels met een speciaal ontwerp: alles is mogelijk. De Verhuisstyliste gaat graag met u in gesprek om samen te bekijken hoe uw persoonlijke wensen gerealiseerd kunnen worden. Zij onderhoudt contacten met diverse gespecialiseerde bedrijven die dit kunnen realiseren en een optimale kwaliteit leveren.

Naar aanleiding van een kosteloos kennismakingsgesprek biedt de Verhuisstyliste verschillende adviespakketten aan.

Compacter Wonen advies

De Verhuisstyliste onderzoekt hoe u prettig kunt wonen met uw huidige en/of nieuwe meubels. Zij inventariseert de ruimtes en bekijkt welke meubels meekunnen en welke aanpassingen in de woning noodzakelijk zijn. De Verhuisstyliste komt met een adviesplan dat is afgestemd op uw behoeften en wensen.

Het adviespakket kan worden uitgebreid met kleurenwensen en noodzakelijke ergonomische aanpassingen.

Indien gewenst realiseert zij de inrichting door u volledig te ontzorgen in het laten uitvoeren van schilderwerk, schoonmaak, aanpassingen aan de woning en/of de verhuizing door gespecialiseerde bedrijven. Prijzen voor uitbreiding op aanvraag.

 

Extra servicemogelijkheden:

Ontzorgservice (Prijs op aanvraag)

De Verhuisstyliste ontzorgt u volledig in het laten uitvoeren van schilderwerk, schoonmaak, aanpassingen aan de woning en/of de verhuizing door gespecialiseerde bedrijven. *

Verhuisservice (Prijs op aanvraag):

De Verhuisstyliste ontzorgt u volledig met betrekking tot de verhuizing. Zij maakt een verhuisplan en informeert instanties en persoonlijke relaties ten aanzien van de adreswijziging. *

Fotoservice (Prijs op aanvraag):

De Verhuisstyliste draagt zorg voor een fotorapportage van de oude woning zodat deze als blijvende herinnering meegenomen kan worden naar de nieuwe of tijdelijke woning. *

Gedachtenisservice (Prijs op aanvraag):

De Verhuisstyliste zorgt ervoor dat geboorten, overlijden, rouw, trouwen en andere mijlpalen worden vertaald in een prettige en blijvende herinnering die een plek krijgen in de woning.*

Alle adviesgesprekken van de Verhuisstyliste zijn inclusief rapportage en een toelichtingsgesprek. Aan het eind van het traject wordt een afspraak gemaakt om het doorlopen traject te evalueren.

(* Vermelde kosten en overige prijzen zijn altijd exclusief de kosten van de in te schakelen bedrijven voor uitvoering van de door uw gewenste werkzaamheden of verhuizing. De Verhuisstyliste is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door de uitvoering van de werkzaamheden door derden.)

Compacter wonen