MKB-styling

Wilt u uw onderneming, winkel of kantoor anders inrichten, maar heeft u geen idee waar te beginnen? De Verhuisstyliste gaat graag samen met u aan de slag om uw zaak of werkruimte(s) opnieuw in te richten door hergebruik van uw huidige meubels, die op deze manier volledig tot hun recht komen en een huiselijk gevoel in uw werkomgeving creëren.

De Verhuisstyliste biedt tal van mogelijkheden, zoals een aangepast behang met eigen print, stoffen voor (paneel)gordijnen of meubels met een speciaal ontwerp. Zowel het aanschaffen van nieuwe meubels als het opknappen van uw huidige meubilair behoort tot de mogelijkheden. Bij alle adviezen en voorstellen houdt de Verhuisstyliste rekening met uw huisstijl en een praktische inrichting van de ruimte(s).

Voor een kennismakingsgesprek kunt u vrijblijvend contact opnemen met de Verhuisstyliste.

Adviespakketten

De Verhuisstyliste gaat graag met u in gesprek om samen te bespreken hoe één en ander gerealiseerd kan worden. Zij onderhoudt contacten met diverse gespecialiseerde bedrijven die dit kunnen realiseren en een optimale kwaliteit leveren. Een kennismakingsgesprek is altijd gratis. Aan de hand van dit gesprek biedt de Verhuisstyliste onderstaand MKB-advies.

MKB-advies (vanaf 400,00 euro exclusief BTW) bestaat uit een inventarisatie van de ruimte(s) en maatadvies over meubilair, kleuraspecten, huisstijl en de wijze waarop uw persoonlijkheid wordt doorvertaald in de inrichting.

Indien gewenst zal de Verhuisstyliste u ontzorgen door de aanpassingen die gedaan moeten worden, volledig voor u te regelen (zoals schilderwerk, aanschaf of opknappen meubilair, styling, grote schoonmaak et cetera*). Prijs voor aanvullingen op aanvraag.

Het adviesgesprek van de Verhuisstyliste is inclusief een rapportage en een toelichtingsgesprek. Aan het eind van het traject wordt een afspraak gemaakt om het doorlopen traject te evalueren.

(* Bovenstaande kosten zijn exclusief de kosten van de in te schakelen bedrijven voor uitvoering van de door uw gewenste werkzaamheden. De Verhuisstyliste is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door de uitvoering van de werkzaamheden door derden.)

MKB Styling