De Verhuisstyliste

Na jarenlang in de zorg gewerkt te hebben, heeft Zamira Arts haar passie gevolgd en is ze begonnen als de Verhuisstyliste. De Cuijkse onderneemster is altijd al ontzettend geïnteresseerd geweest in inrichting en dessin. Ze heeft nu besloten haar hart te volgen en eindelijk de stap te zetten om haar werk te maken van deze uit de hand gelopen hobby. Binnen haar dagelijkse werkzaamheden koppelt Zamira een flinke dosis creativiteit aan een jarenlange ervaring als binnenhuisarchitect en haar verleden in de zorgsector.

 

Al jarenlang wordt ze door bekenden en onbekenden gevraagd om hulp bij de inrichting van hun woning. Daarbij staan telkens de behoeften en wensen van de aanvrager centraal. Zamira is uitstekend in staat om vanuit haar passie en expertise persoonlijke wensen te vertalen naar een eigentijdse inrichting die past bij wat de cliënt wil. ‘Als A niet kan, doen we B’, hoort u haar dan ook met regelmaat zeggen.

Zamira Arts

Creatief in geest en handelen, dat is precies zoals ik ben.

Creatief, positief, oog voor detail en een gezonde dosis humor zijn termen die Zamira typeren. Als de Verhuisstyliste creëert zij overal en nergens een thuisgevoel. Dat kan binnen een winkel of kantoorruimte, maar zeker ook binnen een zorginstelling of een appartement. Want compacter wonen, zeker als die stap niet geheel vrijwillig wordt genomen, betekent volgens Zamira niet dat de huiselijke sfeer van vroeger niet mee kan verhuizen naar de nieuwe woning. Dat doet ze door bestaand meubilair mee te nemen naar de nieuwe woonplek, al dan niet voorzien van een nieuw jasje. Of door de huidige inrichting met bestaande elementen overhoop te gooien. Herkenbaar, maar toch even wat anders.

Ook biedt de Verhuisstyliste verschillende aanvullende servicemogelijkheden, zoals een ontzorgservice, verhuisservice, fotoservice en gedachtenisservice.

Creatief in geest en handelen, dat is precies zoals ze is. Juist die persoonlijke aanpak zorgt ervoor dat cliënten graag een beroep doen op de Verhuisstyliste. Het gaat erom dat u zich er goed bij voelt. Zamira komt graag vrijblijvend met u kennismaken om te bespreken wat uw woon- of inrichtingswensen zijn en hoe deze gerealiseerd kunnen worden binnen elk budget.