Verkoopstyling

Wilt u uw huis verkopen? De Verhuisstyliste gaat graag samen met u aan de slag om uw woning zo in te richten dat deze tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht wordt. U ontvangt adviezen ten aanzien van styling om een woning dusdanig te presenteren dat de woning tegen de hoogst mogelijke prijs verkocht kan worden.

De Verhuisstyliste biedt u een mondeling verkoopadvies (150,00 euro inclusief BTW). Hierbij maakt de Verhuisstyliste een rondgang door de woning van anderhalf tot twee uur, waarbij de cliënt adviezen krijgt aangereikt, opschrijft en de aanpassingen in de woning zelf doorvoert.

Indien u het advies uitgewerkt wil hebben in een rapport, dan zijn de kosten daarvoor 100,00 euro, inclusief BTW.

Extra service:

Uiteraard is het ook mogelijk om de Verhuisstyliste u te laten ontzorgen door de aanpassingen die gedaan moeten worden, volledig voor u te regelen (zoals schilderwerk, tuin op orde brengen, grote schoonmaak et cetera*). De kosten voor deze aanvullende service lopen uiteen en zijn afhankelijk van de in te schakelen bedrijven die de genoemde aanpassingen moeten uitvoeren.

(* Vermelde kosten en overige prijzen zijn altijd exclusief de kosten van de in te schakelen bedrijven voor uitvoering van de door uw gewenste werkzaamheden of verhuizing. De Verhuisstyliste is niet verantwoordelijk voor schade die ontstaat door de uitvoering van de werkzaamheden door derden.)

Verkoopstyling